FC KORYNA - TJ Těšnovice

12.10.2009 14:59

FC Koryna – TJ Těšnovice 2:3 ( 1:1 )

Do utkání s jedním z favoritů soutěže nastoupil Těšnovice s odhodláním odvézt dobrý výsledek. V týdnu mužstvo posílil Jirka Bartušek z HS KM  a po zranění se vrátil Mihn Duc naopak chyběl Adam Slováček jenž hrál za A mužstvo v Holešově.

Začátek utkání se nesl ve znamení aktivity domácího celku, jenž nastoupil k utkání po měsíční pauze způsobené karanténou. Na hráčích byl vidět hlad po fotbale a chuť hrát, ale veškeřé její ch snahy o branku byli odraženy. Udeřilo však na druhé straně. Konečný uvolnil agilního Toma Mihn Duka a po jeho centru se trefil do odkryté branky Mikšík. Po inkasované brance se domácí ještě více tlačili do zakončení a jejích snaha o vyrovnání měla šťastný konec. Po přímem kopu se trefil kapitán Koryny Lupínek hlavou, to byl jediný moment kdy jinak bezchybný Mlynařík neustrážil tohoto hráče.

Po přestávce jako by ovšem domácím došla šťáva. Hosté měli více ze hry, byli časteji u míče a i jejích střelecké pokusy byli nebezpečnější. Po jedné z takových střel se prosadil Mihn Duc a hosté zaslouženě vedli. Domací se ještě vzedmuli k náporu a hrozili především po standartních situacích kdy těžili ze své výškové převahy. Po rychlém brejku se 10 minut před koncem ,ale prosadili hosté a Rušák tedy zvyšoval na 3:1. Když do konce utkání chyběla minuta domáci pomezní ponechal 4 své hráč v ofsajdu a ti šli sami na bezmocného Šebestíka a snížili na 3:2. Po té sudí Vybíral utkání ukončil

Za výkon si zaslouží pochvalu celé mužstvo.

 

Sestava: M.Šebestík – Nakládal, Bartoněk, Mlynařík, Hudec – Šimčík, Konečný, Bartůšek, Mikšík – Mihn Duc, D.Šebestík

Střídali: Rušák, Barták, Simerský

Branky: Mikšík, Mihn Duc, Rušák

Hodnocení trenéra:"V první poločase jsem kupili množství nepřesností, ztráceli míče a díky tomu byli domáci aktivnější. Po změně stran mi přišlo jakoby domáci odešli fyzicky, pravděbodobně se na nich projevila dlouhá pauza. Musím ale uznat, že tak hezky si dle mě moje mužstvo dlouho nezáhrálo a ještě dloho nezahraje. Domáci chtěli hrát fotbal byl to velmi přijemný a dobrý soupěř. Koryčany budou letos hodně hodně prolouvat do popředí OP."

Zpět