Těšnovice - Zborovice

21.05.2010 08:05


TJ Těšnovice – Zborovice 3:0 ( 2:0 )

Branky: Bartůšek, Rušák, Nguyen

Sestava: Simerský – Nakládal,Mlynařík,Bartoněk,Hudec – Konečný,Bartůšek,Šafařík,Mikšík – Rušák, Nguyen

Střídali:Lipenský, Minařík, Barták, D.Šebestík

V dohrávaném utkání nastoupili Těšnovice s cílem získat tři body důležité v cestě za postupem do finálové části soutěže.

Úvod utkání byl vyrovnaný a místo fotbalu to byla spíš jen kopaná. Postupem času se aktivity ujímali domácí a začali si vytvářet i šance, ale neklid v zakončení vždy připravil domácí o vstřelenou branku. I hosté si vypracovali několik šancí, ale pozorně chytající Simerský udržel čisté konto. První branku utkání vstřelil po krásné akci Bartůšek. I díky tomuto okamžiku byli domácí lepším mužstvem, lépe kombinovali a pohybovali se. Do poločasu se podařilo ještě Rušákovi zvýšit na 2:0 a tím přinesl klid do řad domácích dorostenců.

Druhý poločas jako by byl ve znamení jarní únavy. Tempo a bojovnost se vytratila bůhví kam. Z nudy druhého poločasu vystupuje jen krásná branka Nguyena z přímého kopu. Po prostřídání hráčů na obou stranách už úroveň hry upadla do šedého průměru a utkání se jen dohrával. I z tohoto důvodu nedošlo již k navýšení stavu a utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácího celku

Zpět