TJ Sokol Roštín - TJ Těšnovice

11.09.2009 12:21

TJ Sokol Roštín - TJ Těšnovice 0 : 4 ( 0 : 2 )

Domácí poskládali k zápasu pouze 8 hráčů, a tak se jen čekalo na jakem čísle se zastaví konečné skore. Do utj¨kání nastoupili Těšnovice stále bez Minaříka, jenž bude chybět celý podzim a take bez Šimčíka, Rušáka a zraněného Damiána Šebestíka, pouze na lavečce zůstal odpočívat Slováček a poprvé se v sezoně představil Mlynařík.

Utkání začalo náporem hostí, ale golově se prosadil až v 11.minutě Mikšík, jenž loni právě v Roštíně hrál. Další průběh byl v podstatě stejný hráči Těšnovice se předháněli v tom jak nejlépe netrefit branku za všechny jmenujme šanci Brázdila jenž s 10 metrů přestřelil prázdou branku. Hosté přeci jen zvýšili své vedení když se trefil Konečný.

Druhý poločas se podobal tomu prvnímu jako vejce vejci Těšnovice zahazovali jednu šanci za druhou. Domáci se ve druhém poločase více osmělili a dostali se i do dvou pěkných šancí. Ke konci velmi stereotypního utkání hranem na velice nerovnem hřišti se trefil Tomáš Mihn Duc a Jakub Nakládal.

 

Sestava: Simerský - Hudec. Bartoněk, Nakládal, Barták ( 46. V.Minařík ) - Zavadil, Konečný, Mlynařík, Mikšík - Mihn Duc, Brázdil ( 62. Slováček )

Branky: Mikšík, Konečný, Mihn Duc, Nakládal

Hodnocení trenéra: " Sem spokojen jen se třemi body. To co jsme dneska předvedli bylo špatné, místo toho aby jsme kombinovali a hráli po zemi balon stále lítal nahoru a tim jsem zpomalovali utpčné akce. O koncovce je se škoda bavit tolik střel tolik možností a mi dáme jen 4 branky.To není výsměch soupeři, ale holé konstatování pravdy. Tohle nám Lubná nedovolí, prostě si jsme si dneska mohli dneska p¨v klidu vyzkoušet přesuny a poziční hru,ale místo toho se honíme po hřišti jak žáčci. Ted nás čeká Lubná a musíme doma konečně bodovat na plno"

Zpět