TJ Těšnovice - TJ Lutopecny

01.09.2009 10:45

TJ Těšnovice - TJ Lutopecny / Měrůtky 2:2 ( 0:0 )

V prvním domácím utkání sezony chyběl těšnovíckému dorostu stále dovolenkujíci Mlynařík, školní povinnosti plnící M.Šebestík, a zranění Minařík a Hudec. O proti prvnímu zápasu ve Zdounkách zůstal na lavičce náhradníků Konečný jehož nahradil Barták.

Začátek zápasu se nesl ve znamení boje mezi šestnáctkami a obě mužstva se navzájem otukávala a všechny pokusy z obou stran likvidovali s přehledem oba brankáři. První pule mnoho vzruchu nepřinesla a tak skončil poločas bezbranek.

Druhý poločas přinesl mnohem více fotbalovosti a vzrušujících momentů. Vše odstartoval pokus Slováčka který ihned z rozehrávky zkusil pozornost hostujících brankáře. Za chvili se z dostal do šance Štefka ale bohužel netrefil branku. A tak jako už obývá zvykem udeřilo na druhé straně. Po zcela zbytečnem faulu 30 metru od branky, kdy domácí jen za cenu faulu zastavili agilního Doležala, se trefil poprvé v zápase hostující Sadil. Bohužel podíl na brance nese i debutující brankář Symerský. Tato branka otřásla snahou domácích dostát se do zakončení. V dalším průběhu poločasu se střídali šance na obou stránách,ale přeci jen více měli ze hry domáci. Jejich snaha o vyrovnání byla vyslišena 65 minutě kdy z 25 metru napřáhl ke střele Tomáš Mihn Duc a střelou pod břevno překonal hostujících golman. Ovšem an tento stav netrval dlouho ani ne 20 minut před koncem se po domácím nepodařilo uhlídat hostujícího Sadila a ten hlavou pohodlně poslal do vedení. Další klíčový moment nastal v 83.minutě kdy musel odstoupit Štefka jenž po jednom ze soubojů dostal zásah do žeber. Domácí tak dohrávali o destí, protože měli vyčerpána střídání. Snahu domácích o vyrovnání kazili nepřesnosti a malý duraz v  zakončení a když už se zdálo že zápas skončí vítězstvím hostí, vystřelil opět Mihn Duc a jeho polostřela polocentr zapadl k údivu všech do branky. V nastaveném čase se již nic neudálo a tak se obě mužstva dozešla remizovým výsledkem.

 

Sestava: Symerský (5)- Zavadil (6), Nakládal (6) ( 65.Rušák (5)), Bartoněk (6), Barták (6) - Šimčík(5) ( 57. Konečný (5) ), Slováček (7), Mikšík(5) ( 57. Šebestík (6)), Štefka (6) - Mihn Duc (7), Brázdil (6) ( 70. Minařík  (6))

G: 2x Mihn Duc

ŽK: Šebestík

 

Hodnocení trnéra: "Byl to celkem dobrý zápas, remíza spravedlivá. Na obou stranách lze vyzvednout po dvou hráčích u Lutopecen je to stoper Sadil, jenž odehrál výborný zápas a take Honza Doležal, jenmuž moji kluci žrali kličky jak hladový psi. Na naší straně to bych chtěl vyzdvyhnout výkon Adam Slováčka a Toma Mihn Duce oba svojí fotbalovostí převyšují hranice OP dorostu. Stínem zápasu je celkem vážné zranění Štefky. Ttoto hodnocení píšu v úterý takže aktuální stva se má tak, že po souboji se Sadilem dostal ránu do žeber. původně zamýšlená zlomenina se nepotvrdila ovšem Martinovi začali ochrnovat levá ruka a noha a tak byl v neděli na pozorování ve Zlíně. Ochrnutí pominulo,ale ukázel se další problém. Doktoři zjistili že Marty lehce krvácí do břicha,poněvadž má natrženou slezinu a jěšte i naraženou ledvinu. Pevně doufám že se z toho dostane a nebude muset na operaci". V neděli bych chtěl z Roštína tři body i pro Martyho"

 

Zpět