TJ Těšnovice - TJ Sokol Lubná

18.09.2009 13:06

TJ Těšnovice - TJ Sokol Lubná 2:1 ( 0:1 )

V sobotu byl videt v Těšnovicích výborný dorostenecký fotbal. Zásluhou obou mužstev se přítomní díváci měli čím bavit. V obou mužstvech chyběli hráči a tak dostali příležitost další. Na Těšnovické straně je největší ztrátou zraněné duo Minařík, Štefka.

Od začátku se hrál dobrý bojovný fotbal s šancemi na obou stranách. Domáci ovšem po celí první poločas tahali za kratší konec. Na vině byla nejen rychlá branka Kroupy v 11 minutě, ale především i menší bojovnost. Snaha hostí o vstřelení další branky ovšem vetšinou končila v náruči spolehlivého Šebestíka nebo si hosté vylámali zuby na pozorné obraně.

Ve druhem poločase převzali aktivitu domácí a vetším důrazem a zlepšeným pohybem začali přehrávat lubenské vrstevníky. Další novou krev do žil vliv domácím svojí brankou na 1:1 Šimčík. Od tohoto okamžiku hrozili hosté jen střelami z velké vzdálenosti. Aktivita domácích se stupnovala a další branky na sebe nenechala dlouho čekat a po brance Mikšíka vedli domácí 2:1. Dalším duležitým momentem bylo vyloučení Šenkeříka za stažení Brázdila jenž šel sám na brankáře hostí. I když obě mužstva měla šance na další korekce výsledku  zůstal stav nezměněn a tak když velmi dobře pískající sudí Mucha na posledy zadul do píšťalky mohli se domácí dorostneci konečně začít radovat poprvé po 3 letech z výhry nad lubenským rivalem. premieru v dorosteneckém mužstvu si odbyl teprve 11 Šimon Konečný.

Sestava: M. Šebestík - Nakládal, Hudec, Bartoněk, Barták - Zavadil (60.Simerský),Slováček ( 90.Š.Konečný), Konečný, Mikšík ( 65.Brázdil ) - Šimčík (85.Minařík V.), Mihn Duc

Branky: Šimčík, Mikšík

Hodnocení trenéra:"Konečně se to podařilo a mi tu Lubnou porazili. zápas to byl velmi dobrý hrál se svižný fotbal s mnoha šancemi. Musím říct, že kluci to dneska odbojovali. Sem spokojen se třemi body.Jdeme na horu a doufám, že to potvrdíme ve zboorovich. Jen nevím ale s kým tam budeme hrát dneska dohrál jn tak tak Mihn Duc ale podle posledních zpráv má výron v kotníku což je problém tak uvidíme.

Zpět